Uw cash flow is net zo groot
als uw board room.
De cash flow kunnen we controleren

Direct | Helder

2Trust | Werken bij 2Trust

2Trust is constant op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die het interim-vak een uitdaging vinden. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt je daarnaast bij ons voortdurend ontwikkelen, zowel op financieel gebied als op het persoonlijke vlak. Wij hebben uitdagende opdrachten voor je bij verschillende opdrachtgevers.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of plaats hier je gegevens. Bij 2Trust streven we ernaar dat onze consultants op de hoogte blijven van de steeds veranderende wetgeving en zich blijven ontwikkelen. 2Trust heeft diverse tools ontwikkeld om dat doel te verwezenlijken.

TDP-meetings

Drie tot vier keer per jaar beleggen we een TDP-meeting (2Trust Dvelopment Program). Tijdens deze meeting wordt er een presentatie gegeven op vakinhoudelijk gebied. Daarna is er tijd voor een borrel met de collega’s onderling. Uit ervaring weten we dat deze meetings zeer gewaardeerd worden.

Jobcontrols

2Trust vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Onze accountmanagers bezoeken elke twee maanden de consultants op de opdracht. De kwaliteit van de opdracht wordt zowel op vakinhoudelijk als sociaal niveau besproken. Zo kan er direct worden ingesprongen op eventuele issues.

Opleidingen

De ontwikkelingen op financieel gebied gaan razendsnel. De consultant kan op eigen initiatief laten weten dat hij of zij een opleiding nodig heeft. In overleg wordt besloten welke opleiding het best op de behoefte aansluit. 2Trust vergoedt alle functiegerelateerde opleidingen.

Workshops

2Trust vindt het belangrijk dat de consultant zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijft ontwikkelen. Hiervoor worden jaarlijks diverse interne en externe workshops georganiseerd waarop de consultant zich kan inschrijven. Denk aan workshops op het gebied van assertiviteit, persoonlijke effectiviteit of de vervolgcursus Excel.

EVC-traject

2Trust heeft een samenwerkingsverband met NCOI Opleidingsgroep. In overleg met de consultant kan besloten worden om een EVC-traject in te gaan voor een bepaalde opleiding. Via het EVC-traject (Eerder Verworven Competenties) kan een consultant op basis van eerder behaalde certificaten of werkervaring vrijstellingen krijgen voor bepaalde vakken.

Functioneringsgesprekken

Elk jaar worden er in juni/juli functioneringsgesprekken gevoerd. Tijdens deze gesprekken kan de consultant laten weten hoe het gaat op de opdracht, maar ook of er nog zaken spelen waarin de consultant zich wil ontwikkelen.

Eindejaarsgesprekken

In januari van elk jaar worden er individuele eindejaarsgesprekken gehouden. Het afgelopen jaar wordt dan geëvalueerd. Daarbij komen onder andere de productiviteit, het ziekteverzuim, wederzijdse verwachtingen voor het komende jaar en het salaris aan bod.

Staat van dienst

Onze staat van dienst vermeldt klanten in heel Nederland, uit sectoren variërend van logistiek tot zakelijke dienstverlening en van ict tot nutsvoorzieningen. Op verzoek overleggen we graag een referentielijst van toonaangevende klanten.

2Trust ontving in 2003 de nominatie voor de titel Emerging Entrepreneur of the Year; een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen ter wereld, onder auspiciën van onder meer Ernst&Young, Universiteit Nijenrode en het ministerie van Economische Zaken.

In 2006 haalde Maikel Boksteen de derde plaats bij de verkiezing van The Other Businessman. Van 2007 tot 2008 mocht 2Trust Finance & Control samen met dochtermaatschappij Dari Financial Services de titel FD Gazellen 2007 dragen. Die onderscheiding wordt toegekend door Het Financieele Dagblad, Graydon, MKB Nederland en het ministerie van Economische Zaken.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap