Uw overhead is net zo hoog als uw sierplafond,
de overhead kunnen we omlaag brengen.

Direct | Helder

2Trust | Overflow, uw waarborg in continuïteit

Veel organisaties hebben te maken met externe factoren die de werkdruk binnen de financieel administratieve functie danig kunnen beïnvloeden. Seizoenspatronen, conjunctuurschommelingen en vakantieperiodes zijn slechts enkele voorbeelden.

Beperkingen als dagelijkse fluctuatie in werkdruk, beschikbare werkplekken, ICT infrastructuur en management weerhouden organisaties vaak  van het inhuren van tijdelijk personeel. Met Overflow biedt 2Trust Financial Outsourcing u op dergelijke situaties toegesneden oplossingen.

In dit model werken onze professionals alleen wanneer u behoefte heeft aan extra capaciteit. Ze gebruiken (een deel van ) uw systeem, maar opereren vanuit ons eigen shared service centre en onder onze leiding en verantwoordelijkheid. We maken gebruik van internettechnologie om de verbinding tot stand te brengen. Voordeel voor u? Genoemde nadelen worden geneutraliseerd, de voordelen worden versterkt. Ook bij Overflow passen we ons uitgekiende business model toe en kunt u dus rekenen op een bijzonde gunstige prijsstelling.

Over 2Trust Financial Outsourcing

Uw administratie, ons vak

Overflow – uw waarborg in continuïteit

Recommend

Contact
Wilt u meer informatie over onze diensten en manier van werken? Het liefst maken we persoonlijk kennis met u. Één telefoontje is voldoende om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap