Wij bieden geen talenten aan,
alleen ervaren specialisten

Direct | Helder

2Trust | Over 2Trust Financial Outsourcing

2Trust Financial Outsourcing is nieuw met veel ervaring. Nieuw in de zin van jong, maar wel met relevante ervaring. Wij zijn namelijk ontstaan uit en onderdeel van 2Trust Finance & Control, een onderneming met jarenlange ervaring op het gebied van financiële detachering, interim management en werving & selectie.

2Trust Financial Outsourcing is niet méér van het zelfde, maar onderscheidend. Onderscheidend door onze manier van werken en ons business model, gebouwd op relevante standaardisatie, flexibele inzet en hedendaagse maar bewezen technologie. Het resultaat? Gegarandeerde kwaliteit tegen lage(re) kosten voor ons en dus ook voor u!

U kunt uw administratie en financiële functie, geheel of gedeeltelijk en structureel of tijdelijk, aan ons overlaten. We zullen dus niet alleen een voorstel doen dat goed past in de huidige tijdsgeest, we spreken ook duidelijk af hoe en wanneer we de werkzaamheden uitvoeren en leggen dat samen met u vast in een sluitende overeenkomst. Weten u en wij waar we aan toe zijn en wat we kunnen verwachten. Zoals onze moeder zegt: 2Trust, direct helder!

Onze ervaring is breed: van zakelijke dienstverlening tot industrie en van vastgoed tot consumentenartikelen. We beperken ons hierin dan ook niet, met de kanttekening dat we helaas geen trust(beheer)activiteiten uitvoeren.

Over 2Trust Financial Outsourcing

Uw administratie, ons vak

Overflow – uw waarborg in continuïteit

Recommend

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten en manier van werken? Het liefst maken we persoonlijk kennis met u. Één telefoontje is voldoende om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap