Wij bieden geen talenten aan,
alleen ervaren specialisten

Direct | Helder

2Trust | Financial Outsourcing

Administratieve dienstverlening, maar dan wel anders!

2Trust Financial Outsourcing, de financieel administratieve dienstverlener waar u echt businesspartner bent. U profiteert namelijk mee van het uitgekiende businessmodel, waarbij we goed gekeken hebben naar de low cost spelers in meerdere marktsegmenten. Standaardisatie en een innovatieve kostenstructuur vormen de pijlers onder onze jonge maar ervaren organisatie.

Uw administratie en financiële functie blijvend of tijdelijk, geheel of gedeeltelijk, uitbesteden? Een greep uit de diensten die wij en onze partners u kunnen bieden:

– Grootboek- en subadministratie
– Consolidatie- Facturatie en incasso
– Opstellen jaarrekening
– Projectadministratie
– Fiscaliteiten en aangiftes
– Salarisadministratie
– Bedrijfseconomisch advies
– Interne- en externe verslaggeving
– Juridisch advies
– Begroting en prognose

Wij werken intensief samen met Solid Online een van onze businesspartners. Solid Online beschikt over een gedegen (ICT) infrastructuur.

Over 2Trust Financial Outsourcing

Uw administratie, ons vak

Overflow – uw waarborg in continuïteit

Recommend

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten en manier van werken? Het liefst maken we persoonlijk kennis met u. Één telefoontje is voldoende om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Visie

De wereld houdt niet op bij de muren van een kantoor. 2Trust wil daarom een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij als geheel. Bijvoorbeeld door ons overtuigd te verplichten aan concepten als corporate governance en compliance. Maar ook door sterk te hechten aan diversiteit. Een voorbeeld daarvan is de bijdrage die we met ons specialisme leveren aan de ontwikkeling van de bevolking van Suriname.

2Trust zet zich bovendien in voor standaardisatie van de kwaliteit van de dienstverlening in onze markt, gericht op een toenemende transparantie voor onze klanten. We zijn met één specialisme actief in alle branches, zowel in de private als de publieke sector.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap