Financieel Financieel medewerker Midcareer (ervaren) Vacatures

Senior Associate – Amstelveen en Amersfoort

Organization

Onze klant is een internationale onderneming, die met ruim 70 collega’s vanuit 2 vestigingen in Nederland actief is.

Function

Over de functie

Als ervaren Associate verricht je assurance werkzaamheden waarbij je steeds in wisselende teams werkt. Je rol binnen een team varieert, afhankelijk van de klant en de grootte van de opdracht. Mede ook afhankelijk van je eigen inzet en betrokkenheid, zullen je verantwoordelijkheden steeds meer toenemen. Uiteraard word je daarin begeleid door ervaren collega’s en coachen wij je in je verdere ontwikkeling.


Requirements

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar collega’s die gericht zijn op continue verbetering en in staat zijn om kansen en mogelijkheden voor Audit & Assurance en het bedrijf als geheel, te signaleren en het leuk vinden die te benutten.

  • Jouw doel is om Registeraccountant te worden en je volgt daarvoor een universitaire studie of bent een duale HBO bachelor aan het afronden en hebt plannen om aansluitend een universitaire accountancyopleiding te gaan volgen.
  • Je hebt al 2 tot 4 jaar auditervaring opgedaan en bent nu op zoek naar een vernieuwend kantoor waar jij de volgende stap in je carrière kan zetten.
  • Je bent ambitieus en leergierig en je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed analyseren en plannen.
  • Je wilt graag de betekenis van digitalisering voor klanten en voor de controle begrijpen en daarop inspelen.
  • Gezien ons internationale karakter is beheersing van de Engelse taal en een eventueel nog een andere vreemde taal, naast de Nederlandse taal een absolute pré.
  • Door je ervaring ben je in staat om minder ervaren collega’s te begeleiden bij de uitvoering van de werkzaamheden.


Offer

Ons aanbod

Het bedrijf biedt je een leuke/interessante/uitdagende functie bij een dynamische en internationale organisatie. Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team waarmee je kennis en ervaring deelt. Wij vinden het belangrijk dat je zowel nu als in de toekomst optimaal inzetbaar blijft en daar worden passende studiefaciliteiten, training-on-the job en persoonlijke begeleiding voor ingezet. Zo krijg je een buddy en volg je via de Academy een personal journey waar relevante e-learnings en groepstrainingen onderdeel van uitmaken. Wanneer je nog een praktijkstage volgt, kunnen wij je professionele begeleiding bieden.

Afhankelijk van je ambities stellen wij je in staat om te werken voor internationaal georiënteerde klanten. Je kantoorwerkzaamheden kun je naar keuze verrichten vanuit een van onze locaties. Wij geloven in de kracht van verbinding, delen en een stimulerende omgeving. Daarom werken wij op één werkdag in de week gezamenlijk vanuit onze locatie in Amstelveen. Daarnaast ben je uiteraard ook regelmatig op locatie, bij onze klanten.

Wij bieden je een passend salaris en een uitstekende studieregeling waarbij je zowel een vergoeding in tijd als geld kunt verwachten. Salarisindicatie: €2150,- tot € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Information

Dhr. M.O. Boksteen
Tel.: +31 (0)70 311 73 63


Application

U kunt solliciteren middels de ‘sollicitatieknop’.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap