Assistent controller - nl Financieel - nl Midcareer (ervaren) - nl Vacatures - nl

Finance Trainee – ‘s-Gravenhage

Organisatie

“Groei jij met ons mee?”. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team van professionals komen versterken.

Elke dag verbinden wij specialistische kennis en kunde aan organisaties. Uitdagende financiële projecten van hoog niveau voor veeleisende opdrachtgevers waar jij je ervaring  in kwijt kunt! Het ene moment verzorg je de financiële administratie bij een Gemeente , het andere moment help je een multinational bij de jaarafsluiting.

Functie

Als Interim Finance Professional ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de financiële administratie. Je verklaart en analyseert allerhande kosten, assisteert bij budgettering en verzorgt zelfstandig de maand- en kwartaalrapportages en je bent in staat een eerste aanzet te maken  voor het opstellen van de jaarrekening.

Daarnaast deel je je opgedane kennis met je Interim Finance collega’s , lever je een bijdrage aan het kennisnetwerk van  2Trust Groep en bouw je zelf ook een mooi relatienetwerk op.

Je treedt in dienst als ‘Interim Finance Professional ‘ bij 2Trust en vanuit dat dienstverband ga je aan de slag op afgebakende projecten bij verschillende bedrijven. Bij 2Trust staat jouw loopbaan voorop en krijg je de kans om jouw carrière in te vullen middels uitdagende opdrachten bij top 200 bedrijven van Nederland zowel in de profit als in de non profit sector.

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie of accountancy hebt en 1 tot 5 jaar werkervaring in een financiële functie. Omdat het merendeel van onze opdrachtgevers internationale bedrijven zijn, is het van belang dat je evengoed Engels als Nederlands spreekt.

Aanbod

Wij bieden jou een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Verder biedt Dari jou;

·         een professionele en plezierige werkomgeving;

·         persoonlijke groei en coaching van ervaren specialisten

·         een mooi aanbod met uitdagende projecten

·         Interessante introductiedagen en gezellige bedrijfsuitjes!

Inlichtingen

Herman Everaers

 070-3117363

Sollicitatie

Via de solliciteren button bij deze vacature ontvangen wij graag jouw cv. Onderdeel van de selectieprocedure is het via je smartphone of webcam van je computer inspreken van een elevator pitch waarin je ons overtuigt om je uit te nodigen voor oriënterend gesprek.

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap