Controller - nl Financieel - nl Midcareer (ervaren) - nl Vacatures - nl

(Assistent) Controller ZZR – ‘s-Gravenhage

Organisatie

Loop je met de gedachte om voor jezelf te beginnen en realiseer je dat er meer bij komt kijken dan alleen je vak goed uitoefenen? Kom dan eens met 2Trust praten over de mogelijkheden die wij je bieden met het ZZR model (Zelfstandig Zonder Risico). Bekijk ook eerst de promo op onze site met de belangrijkste voordelen van dit concept.

Functie

2Trust is een middelgrote financieel detacheerder. Tot onze klanten behoren multinationals, grotere MKB organisaties alsmede de Rijksoverheid, overige overheden en agentschappen. Dus zowel profit als non profit organisaties.

De organisatie kent een gezonde groei en om onze klanten blijvend goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij een drietal financial consultants die als interim Controller bij onze klanten aan slag willen.

Wij zijn voor dit nieuwe concept met bijbehorend verdien-model op zoek naar financiële consultants die ervaring hebben op het gebied van finance in de breedste zin des woord.
Te denken valt aan zaken zoals: IFRS, Sarbanes Oxley, USGAAP, Dutch GAAP en andere actuele regelgeving.

Functie eisen

Ben je in het bezit van een afgeronde financiële HBO of Universitaire opleiding, dan pas je in combinatie met relevante werkervaring precies in ons profiel.
Qua passende opleidingen moet je denken aan eenafgeronde HEAO-BE, SPD, HOFAM of Bedrijfseconomie op universitair niveau.
Als relevante werkervaring denken wij aan personen die momenteel werkzaam zijn als:
– Hoofd financiële administratie;
– (assistent) Controller;
– Project Controller;
– of Finance Manager

Aanbod

Wat wij te bieden hebben is een salaris gekoppeld aan het tarief bij de opdrachtgever, een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, een lease-auto, alsmede een pensioenregeling.

Inlichtingen

M. Robben
HR Manager 2Trust Finance & Control
070-3117363

Sollicitatie

robben@2trust.nl

Direct contact? 070 311 73 63 of stuur ons een email info@2trust.nl

© 2015 2trust.nl | Terms of Use | Privacy | Contact | Sitemap